Je volgt een aantal vloggers en stiekem vind je wat zij doen helemaal leuk. Je kunt je ook al best een voorstelling maken van hoe het zou zijn als jij dit zelf zou doen. Je durft de stap alleen niet te zetten, je hebt ook geen idee hoe dat allemaal werkt. Het klinkt als iets enorm spannends.

Toch voel je dat je toe bent aan verandering. Toe aan iets nieuws in je leven, iets wat helemaal voor jou is. Waarin je eindelijk eens aan jezelf gaat denken. Het lijkt je zo leuk om iets voor jezelf op te zetten.

Of je hebt misschien al wel een bedrijf, maar het loopt nog niet zoals je zou willen. Je vindt het tijd voor een volgende stap. Een volgende stap naar groei en meer voldoening.

Vloggen klinkt geweldig, maar je bent bang dat niemand zit te wachten op jouw vlogs. Je kunt wel wat tips gebruiken hoe je dit dan moet aanpakken allemaal. Ook ben je onzeker over de mening van anderen, wat je omgeving ervan zal vinden bijvoorbeeld. Wat als zij het maar gek vinden dat je dit gaat doen?

Als jij je hierin herkent, dan heb ik goed nieuws voor je. Ik heb een gratis videotraining voor je gemaakt waarin we de belangrijkste stappen behandelen die je helpen om succesvolle vlogs te gaan maken.

E

Je ontdekt waarom dit echt wat voor jou is en waarom jij dit juist wel kan (er is een hele doelgroep wachtende op jouw content!)?

E

Je na lang uitstellen eindelijk de stap durft te zetten en deze droom gaat waarmaken?

E

Je weet hoe het algoritme van Youtube werkt zodat je precies weet hoe je met je vlogs kunt groeien tot een onlinesucces.

E

Je je onzekerheid opzij leert zetten en gaat doen waar jij echt gelukkig van wordt?

E

Je misschien wel je droomleven gaat creëren door aan jezelf te denken door iets te gaan doen waar jij echt blij van wordt?!

E

Je je huidige bedrijf een enorme groei kan geven door de inzet van online zichtbaarheid en vlogs?

 

 

 

 

 

 

E

Je waarom leren kennen zodat jij precies weet wat jouw motivatie is en waarbij je gaat leren om die mening van anderen op de achtergrond gaat zetten.

E

Durf te dromen, leer hoe jij je dromen kunt analyseren zodat je eindelijk weet wat je te doen staat om die te realiseren.

E

Je ‘ik durf niet’ gaat onderzoeken en gaat leren hoe je die onzekerheid en angsten kunt ombuigen naar actie.

E

Hoe YouTube werkt zodat je de knopjes en tools kent om het algoritme van YouTube zo in te zetten dat jij alleen maar kan groeien.

Bij deze gratis videotraining krijg je een werkboek met e-book van 16 pagina’s zodat je alles rustig kunt nalezen, aan de slag kunt met de opdrachten en in korte tijd helder krijgt of dit echt wat voor jou is zodat jij die droom achterna kunt gaan!

Download ‘m gratis via onderstaand formulier.

Ja, ik neem graag deel aan de gratis online training Vloggen
dit veld niet invullen s.v.p.