Je volgt een aantal Instagram accounts en stiekem lijkt het je geweldig als jij het ook zo goed zou doen.  Je blijft jezelf vergelijken met anderen, maar hebt alleen geen idee hoe je een groot Instagram account kunt opbouwen of hoe je überhaupt voor een groter bereik kunt zorgen. Een bereik met oprechte volgers die aan je lippen hangen, maar ook voor een gezellige community zorgen waar je zelf ook veel plezier uit haalt. Je voelt je soms best onzeker, bent bang voor de mening van anderen wanneer je iets op Instagram plaatst en je hebt het idee dat je maar wat doet met je Instagram account. Het levert je nog niet op wat je zo graag zou willen.

Je voelt dat je toe bent aan verandering, dat je in 2020 eindelijk je Instagram account op de kaart wilt zetten. Je wilt een groot bereik opbouwen omdat het je zo leuk lijkt als je hier mooie samenwerkingen uit kunt halen of misschien zelfs een bedrijf van kan maken.

Of je hebt misschien al een bedrijf, maar het loopt nog niet zoals je zou willen. Je vindt het tijd voor een volgende stap. Een volgende stap naar groei en meer voldoening. 

Je weet wel dat Instagram het medium is om een groot bereik op te bouwen en dat als je het op de juiste manier inzet je je doelen ermee kunt behalen.

Als jij je hierin herkent, dan heb ik goed nieuws voor je. Ik heb een gratis videotraining voor je gemaakt waarin we de belangrijkste stappen behandelen die je helpen om een groot bereik op Instagram te gaan opbouwen.

Ik vind het geweldig om de kennis en ervaring die ik in ruim 6 jaar bloggen, vloggen en Instagrammen geleerd heb aan jullie over te mogen dragen en ik gun ook jou dit geluk en dit succes om zo je dromen waar te maken. Misschien run je al een bedrijf en wil je dit heel graag laten groeien. Misschien is Instagram een (uit de hand gelopen) hobby en ben je toe aan meer groei, plezier en succes. Misschien lijkt het je geweldig mooie samenwerkingen te halen uit Instagram of je wilt gewoon leren hoe je het meeste uit je Instagram kan halen. Wat het ook mag zijn, ik hoop je te inspireren en te helpen en daar is deze gratis videotraining onderdeel van.

Je weet dat je toe bent aan verandering. Dat dit het moment is om ervoor aan te gaan. Hoe onzeker het je soms ook maakt. Als jij dit herkent en nu ECHT aan de slag wilt met Instagram, dan heb ik goed nieuws voor je. Ik heb een gratis videotraining over Instagram gemaakt.

E

Je gouden tips leert hoe je een groot bereik kunt opbouwen op Instagram op een manier dat het je veel plezier geeft.

E

Je het algoritme van Instagram eindelijk leert snappen zodat je Instagram account enorm gaat groeien met oprechte volgens en een gezellige community die je veel plezier geeft.

E

Je snapt wat en wanneer je het beste iets kunt posten op Instagram en hoe je echt impact maakt met je verhaal.

E

Je je onzekerheid opzij leert zetten en gaat delen waar je echt gelukkig van wordt?!

E

Je je huidige bedrijf een enorme groei kan geven door de inzet van Instagram?

 

 

 

 

 

 

Wat leer je in mijn gratis videotraining Instagram?

E

Je leert een greep van de gouden tips kennen hoe je met je eigen branding een uniek Instagram account kunt opbouwen en je kunt onderscheiden van anderen.

E

Je leert een aantal tools die je helpen om een groot bereik op te bouwen op Instagram (en deze te behouden).

E

Je leert hoe het algoritme van Instagram werkt zodat je de knopjes en tools kent zodat je alleen maar kan groeien op Instagram.

E

Hoe je top of mind blijft bij je volgers zodat ze elke keer weer uitkijken naar je nieuwe posts en Instagram Stories.

Bij deze gratis videotraining krijg je een werkboek met e-book van 16 pagina’s zodat je alles rustig kunt nalezen, aan de slag kunt met de opdrachten en in korte tijd helder krijgt of dit echt wat voor jou is zodat jij die droom achterna kunt gaan! 

Download ‘m gratis via onderstaand formulier.

Ja, ik neem graag deel aan de gratis online training Instagram
dit veld niet invullen s.v.p.