Wat leuk dat je deze pagina geopend hebt, wie weet word ik jouw coach om jouw droom waar te maken!

Je zou namelijk eigenlijk heel graag een grote verandering zien gebeuren in je bedrijf, of eindelijk die droom om voor jezelf te beginnen achterna willen gaan. Je volgt al een heleboel inspirerende mensen online en denkt: hoe tof zou het zijn als ik dit ook gewoon zou doen? Vlogs maken en/of social media inzetten om meer mensen te inspireren. Om zo meer klanten te krijgen voor je bedrijf, of juist een succesvolle business te maken middels het inspireren van anderen met jouw verhaal.

Maar je weet niet hoe, je durft het eigenlijk ook niet. Wat zullen andere mensen daar wel niet van vinden? En zitten anderen te wachten op jouw content? En hoe moet dat dan, actief zijn op Instagram, toffe Instagram stories en posts maken om anderen te inspireren? En vlogs maken, laat staan editen? Hoe zorg je ervoor dat je er echt uitspring tussen al die anderen en groeit in jouw aantal volgers? Je hebt geen idee waar te beginnen en je wilt eens echt van dichtbij geholpen worden. Iemand die met je meekijkt, jouw persoonlijke doelen begrijpt en helpt om je droom waar te maken.

Ik weet het nog zo goed toen ik 5 jaar geleden zelf begon, wat vond ik het eng! Wat zal mijn omgeving ervan vinden als ik mezelf online zo zichtbaar opstel en gaan er eigenlijk wel mensen kijken? Ik herken die gevoelens precies, maar ik ben enorm bij dat ik de stap wel heb gezet. Ik leerde allerlei technieken waardoor ik nu mijn droom heb waargemaakt. Ik heb door de jaren enorm veel geleerd, maar zelf ook veel geïnvesteerd in (business)coaching om verder te kunnen groeien en te ontwikkelen om dat te kunnen doen waar ik het meest blij van word.

Inmiddels ben ik al jaren bekend als succesvol blogger, vlogger en social influencer en verschijn ik dagelijks op het beeldscherm van tienduizendden vrouwen die ik mag inspireren met dat wat mij zo gelukkig maakt. Hier zou ik jou dolgraag in willen coachen.

Naast het onlineprogramma, kun je ook kiezen voor mij als jouw coach die je helpt om deze droom achterna te gaan. Ik neem je dan echt aan de hand en kijk met je mee naar jouw specifieke doelen, wensen en dromen. Je gaat enorm veel energie, inspiratie en motivatie krijgen waardoor je echt gaat doorpakken en alle handvatten leert die nodig zijn voor jouw succes.

Je hebt dan de kans om me al je vragen te stellen zodat je echt vooruit kan in je bedrijf om je online zichtbaarheid te vergroten. Ik leer je hoe je geld kunt verdienen met vloggen en/of social media zodat je hier je succesvolle business van maakt, maar ook om je bestaande bedrijf een enorme boost te geven zodat je social media en/of vloggen leert inzetten. Je leert hoe je van volgers echte fans kunt maken die trouwe klanten worden. Ook als vloggen niets is voor jou, maar je wel echt wil doorpakken op social media, kan ik je naar een next level helpen.

doelen, dromen en wensen

1-op-1 of in groep

energie, motivatie en inspiratie

 

 

 

 

 

Je kunt kiezen om 1-op-1 met mij te werken, of in een groepstraject van 4-6 ondernemers (to be).
Klinkt dit als iets voor jou en wil jij met mij rond de tafel zitten zodat we eindelijk gaan doorpakken? Stuur me dan een mail via onderstaand formulier voor meer informatie en tarieven. 

Wie weet spreek je me snel 😉

15 + 7 =